Sköna Hem

Nej nu får det vara nog med jobb för idag, det känns ändå som att jag har lyckats få allt under kontroll här den senaste veckan så nu tänkte jag unna mig själv en skön stund tillsammans med min absoluta favorittidning. Insupa julinspirationen som bokstavligt talat flödar ur magasinet och fantisera lite om nästa års julgran, jag vet att jag tjatar om det men jag vill ju egentligen ha en julgran i år men det går ju faktiskt inte. Jag har till och med unnat mig en prenumeration då jag av en slump sprang över IMG_0523 OM jag skulle haft en julgran i år, ja då skulle jag införskaffat en lika gigantisk gran som på bilden nedan…om inte ännu större! Jag tycker bestämt att storleken har betydelse när det kommer till granar, den ska gå hela vägen upp till taket och den ska vara ordentligt välfylld med täta grenar. IMG_0535 IMG_0544

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *