TGIF

Så här glad var jag imorse då jag gick till jobbet, jag lyckades nämligen med att både bleka mina tänder (tänkte publicera ett inlägg om detta senare ikväll så håll utkik) som jag är så himla nöjd med sen hann jag dessutom förlänga mina ögonfransar!

Hur som helst, jag har slutat för dagen vilket känns helt overkligt! Jobbdatorn följde inte med hem och under två veckors tid ska jag alltså inte gå och lägga mig med siffror i huvudet, haha! Lite orolig är jag dock för stormen Alexander som verkar dra in här med dunder och brak, måtte inte tåget över till Köpenhamn stängas av under morgondagen för då vet jag inte vad jag gör!

IMG_0576Nu ska jag rusa bort till Triangeln och påbörja inköpslistan inför resan sen är det packning som står på schemat!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *