connecting

Ett snabbt livstecken ifrån New York där vi precis har mellanlandat, gått igenom ett par sega kontroller (som enligt oss tog på tok för lång tid, vi har identifierat flertalet anställda som sannerligen borde få sparken BUMS) och slagit oss ner på ett Vinhak för att invänta vårt connecting flight. Jag har i princip sovit hela flygturen förutom vid ett par tillfällen då jag har vaknat med en enorm smärta i nedre delen av ryggen och således fått bota värken med alvedon 500mg, jag råkade olägligt nog sträcka mig då jag hängde upp ytterjackan i garderoben där hemma! Hoppas innerligt att det släpper snarast! Packningen igår var katastrofal, vi blev inte klara förrän närmare ett på natten men det slutade hur som helst med att jag dissade backpackingväskan com CJ så frenetiskt försökt att övertala mig till att resa med. Jag tror bestämt att det kommer att gå hur bra som helst med rullväskan…. På återseende, nu har vi hela fem timmar kvar till San José och Costa Rica.

IMG_0581

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *