San José flygplats

Efter en natts sömn i San José är vi nu åter på flygplatsen och ska alldeles strax hoppa på inrikesflyget mot Drake Bay. Det var sannerligen en stressig morgon och närmare bestämt ett under att vi faktiskt hann med vår Shuttle Bus ifrån hotellet, vi missbedömde helt enkelt tiden och trots att min väckarklocka ringde så tidigt som halv sex på morgonen var det inte tillräckligt tidigt så frukosten fick vi ta som take away och äta längs med färden. Hur som helst känns det som att vi båda två är totalt utvilade efter alla sovtimmar på flyget, min ryggvärk har börjat släppa och likaså huvudvärken jag känt av ett par dagar. Vi är med andra ord laddade inför vad som komma skall… IMG_0627 Vi blev båda lika förvånade när personalen bad oss att hoppa på vågen vid incheckningen, här i Costa Rica väger man nämligen även passagerarna för att sedan ta ställning till om man faktiskt får plats på flyget eller inte. Vi klarade oss som tur väl var med råge! IMG_0660Flygplatsen här i San José är allt annat än stor men julstämningen är i varje fall på plats… IMG_0667CJ’s backpackingväska och min rullväska, må bäste väska vinna! Haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *