Well, hello there Uvita!

Efter några timmars båt- och bussfärd har vi nu anlänt till Uvita och precis checkat in på hotellet. Alltså jag får bita mig i tungan för här är så förbaskat fint att det känns overkligt. Vi har liksom djungeln precis utanför balkongen och tydligen flänger det både apor och papegojor bara några meter härifrån.. Nu ska vi kasta oss i infinity-poolen och slappa i solen några timmar, man får nämligen passa på så länge solen är framme för den gör lite som den vill och än så länge har den bara velat visa sig under förmiddagarna när vi har haft fullt upp med annat…

Mer om hotellet i ett senare inlägg, här får ni dock ett smakprov som jag bara var tvungen att klicka av så snart vi satte fötterna på hotellområdet.

IMG_1783 IMG_1784 IMG_1772 IMG_1890 IMG_1892

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *