Rise and shine

Vi har precis avnjutit en lång frukost med utsikt över djungeln, en frukttallrik till förrätt och scramled eggs med bacon till huvudrätt. Dessvärre mår CJ inte så värst bra i magen idag så han kröp ner i sängen igen (håller tummarna på att det är övergående, klockan är ju i och för sig bara nio så dagen är ung), jag tänkte passa på och gassa lite i solen någon timme…

Sen får vi väl se om dagens utflykt blir av, vi hade tänkt besöka ett vattenfall och sedan ta oss ner till stranden här i Uvita. Imorgon bär det nämligen av till Santa Teresa så idag är vår enda chans att se detta stället.

IMG_1896 IMG_1897 IMG_1908

2 reaktioner på “Rise and shine”

  • Sofia skriver:

    Tänk på att salta maten extra då det oftast inte saltad i dessa Linderborg vår mat är salt även om vi inte saktar extra! Salt binder vätska vilket kroppen behöver! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *