mot Santa Teresa

Då var det dags för nästa destination och beräknad restid är omkring 4 timmar effektiv tid men så måste vi såklart matcha tiderna med våra olika transportmedel. Vi tar bussen ifrån Uvita klockan 06:30 och beräknar vara framme i Jaco omkring 09:00, vid 11:00 är det tänkt att vi tar båten ifrån Jaco som tar oss till Montezuma och slutligen åker vi minibuss till Santa Teresa. Hur den där båtturen kommer att sluta är jag dock lite nyfiken på då killen som hjälpte oss att boka biljetten bokstavligt talat sa åt oss att det finns många företag här i Costa Rica som enbart vill tjäna pengar och inte bryr sig om vad som händer under färden. Detta var just ett sådant företag som de kanske inte vågade rekommendera…nåväl, vi kom fram till att vi inte har något val så färden är bokad.

Vi kommer att sakna det här hotellet, servicen är även här helt fantastisk. Vi är i princip de enda gästerna så det känns som att man har tio personer som hela tiden passar upp en…

IMG_2592 IMG_1793 IMG_1788 IMG_1933 IMG_1942 IMG_1952 IMG_1798 IMG_2194 IMG_2210 IMG_2215

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *