Boogie Board

Vi lever, jag har bara inte haft tid eller tillgång till att uppdatera bloggen. Vi har nu lämnat Santa Teresa och befinner oss i Monteverde, vi anlände igår efter en hel dag på resande fot. MY GOD vilket ställe, man får lite känslan av en alpby, här är betydligt svalare så vi har inte riktigt packat ner kläder som passar det här klimatet men det löser sig. Vägen hit var helt obeskrivlig, att man ens får köra på dessa vägarna eller att man ens får åka i bussarna som rullar på vägarna är helt crazy! Man tänjer sannerligen på säkerhetsprinciperna när man är på resande fot…

Liten sneak peek på vad vi haft för oss de senaste dagarna i Santa Teresa, vi insåg att surfing inte riktigt var vår grej men boggie borden gick varm kan jag lova. Jag fick till flertalet bra åk och med tanke på att jag är livrädd för stora vågor känner jag mig riktigt stolt över att jag tog mig an denna upplevelsen.

IMG_2678 IMG_2921 IMG_2568 IMG_2691 IMG_2579 IMG_2693 IMG_2600

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *