ännu mer Lexington

Så var det fredag (IGEN), fast för mig känns det inte riktigt som fredag eftersom jag både imorgon och i övermorgon kommer att infinna mig på kontoret där helgen i princip kommer att spenderas. Det är hur som helst ändå lite fredagsstämning i den bemärkelsen att CJ köpt hem en flaska rödtjut och att vi spenderat kvällen i köket, det är förresten det bästa med fredagar om ni frågar mig.

Vi har dessutom tagit tag i sängletandet igen och jag tror bestämt att vi har funnit sängen med stort S, vi har nämligen sagt att sängen får bli vår julklapp till varandra eftersom den kommer att kosta en slant….och visst är det väl ändå på tiden att den flyttar in snart?!

IMG_0307Vi invigde vår nya grythandske- / lapp idag och självklart blev det blå/vit-randiga sådana.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *