en bästisafton

Fråga mig inte hur men jag tog mig tid till att möta upp min finaste Louise (alias Isprinsessan) för ett glas vin ikväll och fy sören vilken trevlig afton det blev och som om inte det vore nog dök även min finaste Lindie upp och joinade sällskapet. Vi inser varje gång att det går på tok för lång tid mellan varven men ändå gör vi liksom ingenting åt det men jag antar att det blir sådär ju äldre man blir, tiden bokstavligt talat rusar iväg. Nåväl, vi hade ett par timmar där vi bara satt och chittchattade om allt och ingenting och som pricken över i:et smidde vi lite planer inför framtiden….självklart över ett glas vin eller två.

IMG_0435 IMG_0425

2 reaktioner på “en bästisafton”

  • Bintan skriver:

    Så är det när man blir äldre ja 🙂 Ju äldre man blir desto snabbare går tiden och desto mer har man att göra. Men man måste klämma in lite kompisträffar då och då.

    Ha ett gött 2015!

    • Thessan skriver:

      Ja verkligen, lite skrämmande att man måste ”klämma in dem” dock!! Detsamma till dig, ha ett härligt 2015!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *