rise and shine

Idag är det fullt fokus på jobbet, jag ska alldeles strax bege mig mot kontoret och där har jag minst sagt en utmanande dag framför mig. Årsbokslutet är i full gång och precis som alltid sker saker som i vanliga fall aldrig sker just när man har som mest att göra, är inte det typiskt?

Nåväl, jag har blivit utmanad på Instagram att lägga upp 5 interiörbilder 5 dagar i rad och självklart antar jag den utmaningen. Jag tog dessutom två flugor i en smäll och fotade min nya morgonrock som jag springer omkring i mest hela morgonen innan jag slutligen svirar om och drar till jobb.

IMG_0469Vårt kök är verkligen sådär lantligt och ger sannerligen en mysfaktor som heter duga: trägolv, högt i tak och piggång som sig bör när man bor i en gammal lägenhet.

 

2 reaktioner på “rise and shine”

  • Jess skriver:

    Jag älskar din morgonrock, vart kommer den ifrån? För övrigt har du en jättetrevlig blogg! 🙂

    • Thessan skriver:

      Va kul att du gillar bloggen! 🙂 Morgonrocken kommer ifrån Lexington och jag fullkomligt älskar den själv, springer omkring i den varenda morgon!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *