stressa mindre

Alltså idag har det känts som att mitt hjärta skulle hoppa ur bröstkorgen, det är sannerligen fullt fokus på jobbet den här veckan och imorgon kan man väl säga att vi är över ”första tröskeln” av alla deadlines. Det ska vi fira genom att åka hem till CJ’s föräldrar och fira en något försenad julafton, som jag ser fram emot att komma dit och bli lite bortskämd med god mat och bara umgås.

Vid sextiden tog jag mig en välförtjänt paus och unnade mig ett spinningpass på Forum, även om jag gick efter 45min (för att jag ansåg att jag inte hann fullfölja ett helt pass) är jag riktigt nöjd med min insats. Efter femton minuter på cykeln var stresskänslan som bortblåst och nu efter att ha fått lite mat i magen är jag redo för en andra omgång med jobbdatorn…

IMG_4744

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *