God Jul

Jag är påväg till jobb, något försenad eftersom jag unnade mig en sovmorgon. Sömnen har inte riktigt fungerat som den ska den senaste veckan, när det väl har vankats läggdags har jag varit klarvaken och inga medel i världen har fått mina ögon att sluta sig. Igår kom dock kvällen då jag fullständigt däckade så då får man ju passa på…

Vi hade en helt underbart mysig julafton igår, eftersom vi inte var hemma över jul hade vi bestämt att fira tillsammans med CJ’s föräldrar så sen som igår. Julgranen var fortfarande på plats (för vår skull för den skulle egentligen ut för en vecka sedan), det bjöds på en ljuvlig Boeuf Bourgogne till huvudrätt följt av Crème brûlée som är min favorit till efterrätt, flera glas vin slank välbehövligt ner och slutligen delade vi ut våra julklappar. Vi blev sannerligen bortskämda från det att vi kom tills dess att vi åkte hem.

IMG_0494IMG_0501 IMG_0509

Vad som låg i mina klappar, ja det får ni se i ett senare inlägg för nu måste jag bokstavligt talat rusa till kontoret.

2 reaktioner på “God Jul”

  • Marlene skriver:

    Hej, vilken fin blogg!

    Se bara upp när vinet börjar bli ”välbehövligt”. Det kan vara inkörsporten till alkoholism även om de flesta anser sig ha ”full kontroll”.

    Lycka till!

    Marlene

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *