godmorgon

Jag steg upp tidigt idag trots att jag är ledig, jag tycker det är så mysigt att krypa upp i soffan och njuta länge av frukosten och morgonkaffet. CJ ska alldeles strax gå till jobbet och jag ska påbörja årets största städning men först ska jag till hårfrisören och klippa topparna för det var på tok för längesedan. Jag tror bestämt att det även får bli ett lunchträningspass på Forum, det lutar åt spinning eller IndoorWalking.

De här dagarna ska jag dessutom hinna med att sortera bland mina bilder och lämna till framkallning. Nedan bilder är på hotellet/stugan vi bodde på i Santa Teresa, svårt att se vart svenskarna bodde!

IMG_2422 IMG_2565

2 reaktioner på “godmorgon”

  • Emelie skriver:

    Tyvärr inte då jag själv har minsta storleken och du är mindre än mig! Annars rekommenderar jag Tiger i modellen Slight (ny) som är perfekt. Normal midja och skinny legs plus att man får en put rumpa :-)Testa!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *