Palace of Justice

Rom är verkligen en stad man kan strosa omkring i timmar utan att tröttna! Varthän man än vände sig, vilken gata man än valde att gå in på, vilken byggnad man än skymtade var det läge att dra fram kameran och föreviga ögonblicket just då och där, en fullkomligt romantisk stad som verkligen tillfredsställer ögat! Något som jag dock fick erfara den hårda vägen var att man redan från början ska hoppa i sina absolut skönaste skor för skoskav kommer du att få, jag trotsade till en början CJ’s rekommendationer och tänkte mer på att jag ville ha en fin turistoutfit för det där med att klä sig schysst det kan italienarna. Nåväl, sista dagen var det jag som med flertalet skoskavsplåster fick bita i det sura äpplet och dra på mig gympadojjorna vilket var obeskrivligt skönt!

Dagens resetips är med andra ord att packa ner de mest bekväma skorna du har och ämna åtminstone en dag åt att bara gå omkring och beundras av de vackra byggnaderna, stanna till vid något mysigt café och avnjut en kaffe och en glass på något mysigt litet hak. Om du precis som jag älskar att fotografera så kan du räkna med att du behöver ett extra minneskort…

IMG_6111 IMG_6117 IMG_6143 IMG_6136 IMG_6239 IMG_6122 IMG_6124 IMG_6125

Klänning: Zara

2 reaktioner på “Palace of Justice”

  • Jenny skriver:

    Jag har också varit där men har tyvärr inte lika fina bilder. Gud vad fint!

    Förresten, du som gillar fina grejer och märkesprylar precis som jag! Jag har gått med i en undersökningssite där varje undersökning ger poäng att handla märkesvaror för. Allt från Le Creuset till Eva Solo kan man plocka ut för poängen. Det är helt gratis och man kan få ihop till så jäkla mycket fint och helt gratis. Hittade länken här där det finns mer att läsa om det. Rekommenderar starkt! http://goo.gl/BepLJk

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.