Norregatan – Sölvesborg

IMG_3448 IMG_3467 IMG_3439

Kappa: Tiger / Kofta: Odd Molly / Byxor: Benetton / Bälte: Saddler / Stövlar: Håkanssons / Väska: Footlight / Klocka: Michael Kors / Brillor: Tiger of Sweden / Linne: Rosemunde

IMG_3463

Vi åkte tillbaks till Malmö och renoveringskaoset redan igår, jag insåg ganska snabbt att det var omöjligt för mig & CJ att dela på en 1,20 säng med tanke på mitt ben som bokstavligt talat brinner upp inifrån av minsta lilla beröring. För tillfället går jag på starka morfintabletter, de dämpar den konstanta smärtan något men just vid beröring (om man tex råkar stöta vid det drabbade området med handen eller om byxorna jag har på mig rör emot benet) hjälper inte tabletterna varför jag har ett enormt bry med vart och hur jag kan sitta/ligga.

Vi tog oss hur som helst ner på stan en liten runda innan hemfärden, samtidigt som det gör förbaskat ont måste jag nämligen tvinga mig själv ut på lite lättare promenader för att jag inte ska bli helt stel i benet. Har jag sagt att jag längtar tills jag är fri ifrån det här?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.