Victoria Falls Hotel

IMG_6208

IMG_6189I bakgrunden kan man skåda bron som går mellan Zimbabwe och Zambia.

IMG_6160 IMG_6201 IMG_6203 IMG_6553

Om ni reser till Zimbabwe så måste ni verkligen bo på Victoria Falls Hotel, att bo där var lite som att bo på ett museum från förr. Bara att befinna sig på området fick en att drömma sig en sådär hundra år bakåt i tiden, det är faktiskt ett av de äldsta hotellen i hela Afrika och bara det är ju så himla häftigt! Nåväl, känner ni till historien kring Zimbabwe? Det var ju inte alls många år sedan man bokstavligt talat försökte utplåna alla vita som vid den tidpunkten befann sig i landet och om jag har förstått det korrekt är det fortfarande inte helt enkelt att som vit bosätta sig i Zimbabwe.

4 reaktioner på “Victoria Falls Hotel”

 • Emma skriver:

  Den där bron har jag hoppat från, helt idiotiskt. Bodde också i närheten, men inte direkt lika tjusigt 🙂

  • thessan skriver:

   Whaaaaat?? Ja det må jag säga vara idiotiskt, men jag är inte bättre själv….någon form av skräckblandad förtjusning med sådana där farligheter! 😉 Åhhh va längesen det var vi reste rundor i Kambodja & Laos nu!!

 • Emma skriver:

  Snart fem år sedan… Tänk att vi inte hade setts på sex år och så klev du bara på tåget där i Malmö på min väg till andra sidan klotet och hängde med. Galet rolig grej!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.