Weekend flowers

Den här bilden påminner mig om att vi måste lämna in våra vigselringar för gravering, vi har helt enkelt glömt bort (inte haft tid) att ta tag i den biten men nu när det snart har gått ett år sedan vi gifte oss är det bannemej på tiden att vi ristar in bröllopsdatumet! Det är dessutom hög tid att putsa upp åtminstone förlovningsringen som sannerligen har sett bättre dagar än så här, vitt guld blir ”dassigt” väldigt snabbt!! Jag valde en förlovningsring i vitt guld och vigselring i gult guld, jag älskar verkligen kombinationen av de två men jag måste säg att det gula guldet håller sig fräscht så mycket längre och av den anledningen önskar jag ibland att jag hade valt gult guld i båda ringarna!

Nåväl, idag ska jag köpa med mig en ljuvlig helgbukett och njuta av en lugn helg utan allt för mycket planer! Kvällen ska spenderas hemma och imorgon ska jag möta upp en nyfunnen fotograf för att knäppa av lite outfitsbilder och det ska bli så himla kul! På söndag ska jag äntligen åka ut till Kävlinge och besöka min gamla vapendragare Sofie som jag inte har träffat på år och dar, vi spelade i samma fotbollslag under högstadiet och efter att vi båda flyttade till Malmö satt vi i princip ihop under ett antal år! Tänk hur många minnen man har samlat på sig genom åren!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *