Bacon- och broccolisallad

Idag bjuder jag på ett superenkelt men ack så gott recept, det låter verkligen inte särskilt gott när man läser ingredienserna men den här salladen är verkligen en hit om man vill ha en den lite mer matiga salladen!

Recept (4 pers):

6 ägg

3 broccoli

1 1/2 rödlök

3 pkt bacon

1 pkt sojabönor (vi körde på svarta bönor)

1 parmesan

Olivolja, salt, svartpeppar

Sätt ugnen på 200 grader. Koka äggen ca 6-8 minuter, Kyl dem när de är klara. Dela broccoli i mindre buketter. Skär löken i klyftor. Lägg allt på en plåt och ringla över olja, salt och peppar. Rosta i ugnen i ca 15-20 min. Strimla baconet och stek krispigt. Hal av fettet på hushållspapper. Blanda ner bönorna bland broccolin, toppa med bacon och parmesanost. Servera broccolisalladen med de kokta äggen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *