My weekend style…

Precis som jag och Anna-Karin nämnde i vårt senaste inlägg är chinosbyxan ett måste i sommarens garderob, en snarlik byxa som helt klart även den är ett måste för de kommande månaderna är cigarette-byxan! Cigarette-byxan är lite mer slimmad i modellen med en rak öppning vid foten, den blev populär först på 50-talet och har sedan dess gått in och ur i stil men nu är den hetare än någonsin och jag måste säg att den snabbt har jobbat sig upp bland mina favoritplagg! Det är en byxa som passar minst lika bra till den avslappnade weekend-stilen som till den något mer uppklädda looken matchad med en blus eller kavaj och kan med fördel bäras till både platta skor som till ett par klackar. Jag fyndade mina på Sealife’s rea och har ni tur finns de kanske kvar till samma kanonpris som jag köpte mina för!

Köp outfiten:

      – innehåller affiliatelänkar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *