the New Bayswater

Nu när jag har hunnit använda min nya väska ett tag tänkte jag att det kunde sitta fint med en recension! För er som inte redan känner till det så heter väskan Bayswater och är en re-launch av den ursprungliga versionen som lanserades redan 2003, då i en betydligt mjukare fattning som jag tyckte blev alldeles för ”säckig” med tiden. Efter att den nuvarande designern Johnny Coca förädlat och lagt sin touch på väskan föll jag dock pladask, den känns verkligen stabil och tålig plus att den rymmer väldigt mycket utan att tappa formen.

Något som förvånat mig är att ju mer jag använder väskan desto snyggare tycker jag den är med ”flärparna” utfällda, jag var nämligen tvärsäker på att jag alltid skulle ha dessa intryckta! Positivt är att den rymmer så mycket mer genom att låta ”flärparna” vara ute och då får jag även plats med min jobbdator plus lite till, de dagar som jag använder väskan utanför arbetstid får min systemkamera plats utan några som helst problem och det var också ett kraven när jag beslutade mig för att köpa en ny väska.

Storleken är alldeles perfekt för syftet som jag köpte den till, den finns nämligen i en större samt en mindre variant om man så önskar men för mig var det ingen tvekan om vilken storlek jag skulle välja. Den eleganta och tidlösa designen har varit en klassiker sedan 2003 och jag tror utan tvekan att den kommer att hålla i sig minst lika länge till, jag ser helt enkelt det som en investering när jag köper lite dyrare väskor.

Det enda som jag känner saknas/skulle kunna förbättras med den nya Bayswater’n är att det gärna hade fått vara lite fler fack i den, eller jag vet inte om jag kommer att sakna det när jag väl har köpt till en snygg liten sminkväska där jag kan ha min makeup  samlad för det är väl egentligen bara det som jag har behov av att särskilja (det finns redan ett litet fack till mobilen samt ett fack där man kan stoppa ner tex nycklar). Visserligen hade det även varit trevligt med ett fack/avgränsare till datorn så att den hade legat lite mer stabilt…

Jag tycker inte det är nödvändigt att stänga väskan utan bär den gärna som på bilderna med låset öppet, sen är det såklart en fördel att det går att stänga den när behov finns.

Köp outfiten:

      -innehåller affiliatelänkar

Foto: Linda

2 reaktioner på “the New Bayswater”

  • Ingrid skriver:

    fin. Jag älskar min, har den tidigare versionen och ljusare. En klassiker som sagt. Har du skickat efter din från sidan du länkar till?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *