Sveriges Nationaldag

         -innehåller affiliatelänkar-

1.här   2.här   3.här   4.här   5.här   6.här

Hur firar ni Sveriges Nationaldag? Jag tror att vi i Sverige är ganska ensamma om att INTE ”fira” vår nationaldag, titta på bara på Norge där nästintill alla med stolthet tar på sig sina landsdräkter och dagen till ära styr upp den ena festligheten värre än den andra.

Vi har åtminstone aldrig firat denna dagen på något särskilt vis vilket jag tycker är lite synd, man ska vara stolt över sitt land och tänk hur långt vi har kommit i Sverige med exempelvis demokratin och jämställdheten i jämförelse med många andra länder. Det om något är verkligen värt att fira! Tänker man efter så borde kanske Nationaldagen vara förlagd till Midsommarafton för då om något har vi våra traditioner som är speciella just för vårt land och på tal om Midsommarafton har jag valt ut ett antal klänningar som helt klart hade gjort sig fina dagen till ära…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *