The lace skirt…

Spetstrenden är här för att stanna och i dagens outfitinlägg vill jag lyfta denna fullkomligt romantiska trend som får precis vilken outfit som helst att se sådär extra feminin och klassisk ut. Spetsplaggen kan bäras av oss alla oavsett vilken stil man ursprungligen har, det gäller bara att hålla en balans och försiktigt kombinera det vackra tyget med sin vardagliga garderob.

I år ser vi många spetsplagg färgade i palettens alla kulörer och mitt tips är att våga välj den blå kjolen eller rosa toppen framför den annars så traditionellt vita spetsen. Är du nybörjare med att bära spets rekommenderar jag dig att börja med ett plagg som endast har en liten spetsdetalj snarare än ett helt spetsbeklätt plagg som kjolen jag bär ovan, jag lovar dig att det kommer att väcka ett ha-begär och ganska snart kommer även du att investera mer spets till din garderob.

Köp outfiten:

– innehåller affiliatelänkar-

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *