Sandaler

1.här   2.här   3.här   4.här   5.här   6.här   7.här   8.här   9.här    – affiliatelänkar

Jag hoppas att ni har fått en härlig start på helgen? För vår del blir det kvalitetstid med föräldrarna, vi har bokat bord för lunch uppe på Kitchen & Table och vi är så spända på att få visa dem Malmö uppifrån. Vi har dessutom vädret helt på vår sida så jag tror att utsikten kommer bli superb!

Jag kom just på att jag inte har några sandaler i år och spanade därför in utbudet på nätet vilket verkar vara helt rätt tillfälle eftersom Boozt erbjuder hela 25% på hela deras vår- och sommarutbud! Jag har valt ut mina favoriter i ett kollage, helst hade jag ju velat ha allihop men det är ju inte möjligt så jag får helt enkelt utvärdera vilka som är finast…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *