Weekend flowers

Den här gulliga buketten fick jag av Svärmor igår, tänk vilken lycka att ha en trädgård där man i en handvändning kan plocka ihop helgens blomsterbukett! Oj vad jag längtar efter att flytta nu och jag längtar något enormt efter att ha en egen trädgård, jag känner mig så otroligt instängd i en lägenhet nu när det börjar bli varmt och framförallt när man inte har någon balkong!

Vi var förresten med och budade på ett hus i veckan men i vanlig ordning var där någon som la högre bud, vi kan dessutom haft historiens sämsta mäklare vilket inte gjorde situationen bättre!! Vi har i och för sig haft riktig otur med mäklarna i de senaste objekten som vi varit med och budat på! Vi har upplevt att de är totalt ointresserade, de informerar inte när det kommer in bud, de slarvar bort våra telefonnummer, de har inte riktigt kunnat svara på frågorna man ställer och har varit allmänt okontaktbara och nonchalanta! Nu har jag en hel del vänner som är/har jobbat som mäklare och som är grymma på det de gör så jag säger inte att vi drar alla över en kant men vi har blivit så otroligt missnöjda de senaste gångerna så jag var bara tvungen att skriva av mig. CJ letade förbryllat på mäklarbyråns hemsida igår om man någonstans kan lämna en utvärdering på de mäklarna man har haft att göra med men vi hittade inte någon sådan funktion vilket är lite synd!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *