Classy cardigan – 15% discount

Milano-koftan är en klassisk stöttepelare i garderoben, en sann bomullsdröm som ger en gedigen känsla och inte minst värmer härligt under sommarkvällen när en vanlig jacka kan bli ett alldeles för tungt plagg att bära. Jag försöker att investera i plagg som kan hänga med i garderoben år efter år utan att bli omoderna, den här tröjan är helt klart ett sådant plagg och jag är så nöjd med tillskottet. Till hösten kommer jag att bära den till ett par svarta kostymbyxor och använda den som ett värmande substitut till kavajen under kalla dagar på kontoret.

Newhouse är ett nytt varumärke för mig och det är först under den senaste tiden som jag egentligen har fått upp ögonen för deras klassiska plagg efter att ha uppmärksammat kläderna på diverse Instagram-konton, det är alltid lika roligt när man hittar ett nytt varumärke som går helt i linje med ens egna personliga stil! Spetstoppen som jag bär undertill adderar den perfekta detaljen och gör looken lite extra feminin och inte minst stilsäker, spets är ju lite av ett signaturtyg i min garderob och denna toppen är helt klart en ny favorit.

I samarbete med Lindahls Mode har jag fått möjligheten att erbjuda er läsare en rabattkod på 15% när ni anger ”thessan 15” i fältet för rabattkoder, koden är giltig till och med den 18e juni så passa på att köpa er något fint nu inför sommaren. Lindahls Mode finns både i fysisk butik samt som nätbutik och Sofia som driver butiken har även en blogg som ni hittar här (klick), en jätte gullig och driven tjej som helt klart imponerar. Tänk vilken dröm att i så tidig ålder driva en butik!

Köp outfiten:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *