Tips på serie

Jag kom nästan nyss hem från gymmet, körde 50min styrka och herre min gud vilken härlig känsla som infinner sig efteråt. Jag kan väl inte säg att jag har ”kommit igång” med träningen än men det börjar arta sig, förra veckan körde jag två löppass och ett spinningpass plus att jag hann med några pw:s också! Jag har hamnat i en motivationssvacka både när det kommer till träning men också till att uppdatera bloggen, jag hoppas det vänder snart!!

Hur som helst vill jag åtminstone passa på att tipsa om en serie som vi började titta på i veckan och som vi blev fullkomligt hooked på, Mammon heter den och är en norsk thrillerserie. Vi började titta på säsong två som finns att se på SVT Play, vi hade inga höga förhoppningar utan satte på den i brist på annat och för en gångs skull blev vi positivt överraskade så nu får vi helt enkelt leta reda på säsong ett också.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *