Flowers on repeat

Jag följer en hel del poddar för tillfället och en av dem som jag ibland får för mig lyssna på är Säkerstil-podden, en podd där det visserligen förekommer en hel del ”kringsnack” som jag gärna hade skippat men ibland får man faktiskt en del bra tips vad gäller mode och ett av dem som jag själv har anammat är att man inte ska underskatta sin klädkammare. Anstränger man sig bara så kan man faktiskt gå och ”shoppa i sin egen garderob” och det är precis vad jag gjorde innan vi for till Italien, den här blommiga klänningen från H&M köpte jag för en herrans massa år sedan och jag gillar den minst lika mycket nu som då! Här valde jag att matcha den till min nya favoritkappa, klassiska loafers och roséfärgade klocka och vips hade jag en helt ny och spännande look att trippa omkring i längst de helt fantastiskt mysiga små gatorna i Limone Sul Garda. Tänk om man ändå hade dessa omgivningarna nära till hands när man vill fotografera nya outfits!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *