Nya favoriter

Klockan har precis slagit 10:00 och jag sitter framför datorn iförd morgonrock, jag njuter av att det bara är fredag och att jag har en ledig dag! Långhelger är underskattade!! Det är något visst med att vara ledig när alla andra är på jobbet, man har liksom inte samma press på att det måste hända någonting och det är just en sådan dag jag är i behov utav. Idag ska jag ”bara vara” och helt enkelt försöka ta det lugnt, jag har en hel del projekt här hemma som har fått ligga på is på grund av att tiden inte räckt till så det är något jag tänkte försöka komma ikapp med.

Den här bilden postade jag på Insta-stories häromdagen och jag bara måste passa på att lägga upp den här på bloggen också, jag är inte bara förälskad i glassen som har kommit till att bli en favorit…..jag är dessutom förälskad i min nya ring som jag fick hem i veckan! Jag som egentligen inte är en ”ringmänniska” och allt som oftast begränsar mig till att bära mina vigselringar har nu fått upp ögonen för pärlringar som blir ett ursnyggt komplement till min annars ganska avskalade smyckeslook! Det kommer bättre bilder på ringen samt de matchande örhängena som jag föll för!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *