Beautiful flowers

1.här   2.här   3.här   4.här   5.här   6.här    – innehåller affiliatelänkar

En vecka kvar tills midsommar och jag har verkligen ingenting att ha på mig, av den anledningen har jag avsatt denna lördag åt shopping och för ovanlighetens skull tänkte jag faktiskt springa i butiker framför att nätshoppa. Nu kommer det säkert sluta med att jag ändå beställer en blommig klänning från Boozt som för tillfället har grym rea men jag vill först ge den ”fysiska shoppingen” ett försök, det var så länge sedan jag gick i butiker och verkligen shoppade loss. Håll tummarna för att jag hittar en outfit idag! För er som inte orkar springa rundor eller rent av inte hinner har jag valt ut några favoriter som kanske även faller er i smaken…

1 reaktion på “Beautiful flowers”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *