Emerald green

Midsommarafton börjar närma sig med stormsteg och vad vore väl mer passande än ett alldeles rykande färskt klänningstips? Den här smaragdgröna skönheten är nämligen mitt senaste tillskott i samlingen och jag sprang över den inne på Massimo Dutti när vi senast var i Stockholm, alltså jag kan verkligen inte gå in i den butiken utan att bli ett plagg rikare när jag går därifrån!

Nu hade vi inget strykjärn tillgängligt när vi bodde på Villa Giona i Italien där bilderna knäpptes av så klänningen ser tyvärr något skrynklig ut, jag försökte stryka till den i Lightroom men det var alldeles för mycket jobb så bilderna fick helt enkelt bli som de blev. Nu kommer jag inte att bära denna klänningen på midsommarafton men jag tror bestämt att den får följa med på bröllopet vi ska till i augusti, jag måste bara dubbelkolla klädkoden så det inte är ett långklännings-tvång…

 

2 reaktioner på “Emerald green”

  • Ingrid skriver:

    Jättefin. Passar jättebra i den färgen. Skönt att ha klänning klar för bröllopet. Jag måste hitta en och i år har jag krav. Måste kunna dra fram boobsen lätt 😊och därmed svårt att hitta klänning. Hjälp.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *