Comfy pyjama look

Jag må vara sent på det men i år har jag fullkomligt förälskat mig i pyjamastrenden som kan vara den absolut skönaste outfiten jag någonsin burit och som jag under självaste midsommarafton debuterade i genom att inviga mitt ljuvligt somriga set från Zara! Jag valde nämligen bort blommorna i håret mot en blommig silkeskostym, det var framförallt färgnyanserna och blomstermönstret som fick mig att falla för just denna upplagan av Zara’s alla ”pyjama looks”! Färgen på naglarna valde jag att matcha med blommorna på tyget och bröt sedan av med svarta detaljer på såväl klackar som väska och brillor.

Det bästa med att investera i ett set likt detta är att man dessutom kan använda delarna var för sig, blazern kommer jag till exempel att matcha till ett par jeans och byxorna gör sig alldeles förträffligt till ett enfärgat linne under en varmare sommardag. Tänk dessutom vilken dröm att ha på sig ett sådant här set när man reser på solsemester och tvingas sitta inlåst i ett flyg ett antal timmar, skönare kan det knappast bli! Det finns med andra ord en rad användningsområden och även om kvalitén visade sig vara urusel (jag fick säkert fem ”maskor” under gårdagen och då var jag inte särskilt aktiv eller oförsiktig) kommer jag fortsätta att använda looken under den kommande semestern…

Köp outfiten:

  • Pyjama set, Zara
  • Brillor, TRIWA
  • Väska, Michael Kors (gammal)
  • Pumps, UNISA
  • Klocka, Daniel Wellington

3 reaktioner på “Comfy pyjama look”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.