Printed silk top

Är ni fler än jag som, de dagar man tvingas gå till kontoret en varmare sommardag, blint kan stå och stirra in i klädkammaren och helt enkelt inte hitta någonting att ha på sig? Antingen känns plaggen på tok för ”påklädda” för att ens pendla till och från kontoret i eller också känns outfitsen alldeles för ”bara” för att bära på kontoret, lösningen är den svala silkestoppen som med fördel kan bäras under kavajen och på så vis inge en mer dressad look men som är minst lika snygg att bäras i all sin enkelhet när det sedan är dags för lunch och kontors-looken kan kännas alldeles för varm.

Silkestoppar är något jag själv har bestämt mig för att investera i nu till sommaren och den här är mitt senaste tillskott, den kommer bäras flitigt till kontorsbyxan eller pennkjolen men även till skjortsen och jeansen under semestermånaden som just nu lurar runt hörnet. För er som precis som jag letar efter silkestoppar kan jag rekommendera er om att Rosemunde för tillfället har riktigt bra rea i webbutiken, nu finns inte denna toppen på rean men den gröna blusen som jag bar för inte så länge sedan finner ni till hela 50% så passa på medans det finns storlekar kvar!

Köp outfiten:

Foto: Linda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *