SEMESTER

Mjukisdress: Lexington / Morgontofflor: Shepherd     -affiliatelänkar

Känslan när jag gick hem från kontoret igår var obeskrivlig, det är något visst med semester precis som det var något visst när man som barn gick på sommarlov. Nu har vi tre och en halv vecka framför oss som hittills är oskrivna blad, blad som jag hoppas fylla med en mängd härligheter. Något jag kommer att prioritera den här ledigheten är att försöka ta det lite lugnt, passa på att läsa de där böckerna jag aldrig har ro att ta mig igenom och jag ska heller inte stressa upp mig över att vi inte kommer hinna med att göra precis allt. Tre veckor går snabbt och helst om man ska försöka hitta någon resa dessutom! Nästa vecka kommer kommer familjerna hit till Malmö och sen har vi även bokat in några träffar med vänner men mer än så är nog optimistiskt att hinna med om vi nu kommer iväg till soligare breddgrader vilket jag hoppas på för vädret här hemma är ju allt annat än tillförlitligt och lite sol vill vi verkligen ha.

Just nu ska jag dock jobba undan lite saker som jag måste få gjort innan jag helt kan ta ledigt och sen ska jag fokusera på att sitta här i soffan iförd min nya mjukisdress som jag fyndade på rean, jag älskar detta setet från Lexington som jag även har i brunt! Ikväll ska vi hem till ett par vänner som precis har köpt hus i Ljunghusen, det ska bli så spännande att se deras nya boende och jag är så otroligt sugen på att själv flytta! Vi var på visning tidigare i veckan men utgångspriset var lite väl saftigt och säljarna kunde absolut inte tänka sig att gå ner i precis, även om det ännu inte kommit in några bud….never ending story det där!

2 reaktioner på “SEMESTER”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *