Sovmorgon och långfrukost

Oj vilken härlig helg vi har haft hittills! Kvällen igår spenderades i Ljunghusen och trots att regnet bokstavligt talat stod som spön i backen när vi lämnade Malmö City visade det sig vara strålande sol och klarblå himmel ute på Näset, vi körde grillpremiär och häng i trädgården och herregud vad vi fick mersmak för att flytta till hus!

Idag har vi kört sovmorgon och långfrukost och jag sitter fortfarande i morgonrocken och njuter av kaffet. Vi passade även på att testa SPOONS nya Super POT med chiafrön som är tillagade förhand helt utan tillsatser, jag fick nämligen ett pressutskick med deras produkter och det är alltid lika kul att prova på nya lanseringar. Jag måste säg att det var ett intressant mellanmål!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *