Vacation shopping….

1.här   2.här   3.här   4.här   5.här    -innehåller affiliatelänkar

Jag har precis klickat hem lite godingar från Nelly.com, det var Eva som igår visade ett par ursnygga byxor som hon nyligen beställt och jag som har blivit en sucker för löst sittande byxor föll pladask för modellen och kunde helt enkelt inte låta bli att köpa likadana. Det blev även ett par sommarklänningar som jag hoppas ska sitta fint, det bästa med nätshopping är att det är så smidigt att returnera plaggen om de oturligt nog skulle visa sig vara osmickrande för ens figur! Jag shoppar nästan aldrig i butik längre, jag är så trött på att behöva springa omkring och leta reda på storlekar och framförallt nu i rea-tider då det dessutom är så otroligt rörigt i butikerna…

2 reaktioner på “Vacation shopping….”

  • Eva skriver:

    Nätshopping är så otroligt bekvämt (o farligt kul). Så kul att du hittade lite fler sommarplagg! Jättemysigt att ses igår 💗

    • Thessan skriver:

      Ja verkligen, man går ju knappt i butiker längre! Tusen tack för tipset, ser så fram emot att prova byxorna och ja det blev lite mer shopping när jag ändå var igång! Tack snälla för igår, så himla mysigt! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *