A summer look I wouldn’t mind wearing

1.här   2.här   3.här   4.här   5.här   6.här   7.här   -innehåller affiliatelänkar

En outfit jag mer än gärna hade burit idag, vädret här i Malmö hade ju för en gångs skull tillåtit bara ben! Pumpsen lyckades jag förresten klicka hem på rean så håll tummarna för att de passar, jag beställde 37:or som jag normalt brukar ha men ibland måste jag gå ner en storlek beroende på hur passformen är. Jag har ju redan ett par skor från samma märke så 37:orma borde ju passa!

För övrigt fullkomligt njuter jag av att ha semester, även om vi har haft en hel del vardagsgöra såsom tvättning och annat fix på schemat så har vi redan hunnit med att träffa lite vänner samt för en gångs skull tagit det lugnt. Vi börjar nästan varje dag med en lång frukost följt av en powerwalk innan vi slutligen kickar igång dagen med lite lagom aktiviteter. Vi har dessutom hunnit boka en resa och redan på tisdag bär det av för 10 dagar i värmen, vart det bär hän tänkte jag avslöja i ett separat inlägg så kika in inom kort så berättar jag mer…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *