Comfy summer look

Semestertider! Då byter jag ut kavajen mot en löst sittande skjorta, jag arkiverar kostymbyxan för ett tag och slänger på mig ett par shorts samtidigt som pumpsen får stå kvar på skohyllan till förmån för ett par öppna sandaler. En outfit som är som gjord för en solig sommardag på stan, sen kan det ju diskuteras om man borde få lov att springa omkring barbent när man har så bleka ben som jag! Jag är verkligen ingen person som har ro till att ligga i parken och lapa sol och eftersom vi varken har balkong eller trädgård har brännan inte direkt prioriteras hittills i år! Jag får helt enkelt ta igen det nästa vecka då vi ska bege oss söderut och utforska ännu ett resmål som jag aldrig tidigare besökt!

Nu i sommar är det löst sittande plagg som står högt på önskelistan och den här skjortan har kommit till att bli en favorit såväl under vår- som sommarterminen, det är verkligen en skjorta som fungerar året om och beroende på hur man stylar den kan man få en mer eller mindre dressad look! De blå-/vita ränderna är ju dessutom en klassiker under sommarmånaderna!

Köp outfiten:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *