Grillkväll i Köpenhamn

Vi hade en helt fantastisk dag i Köpenhamn igår! Vi spenderade först några timmar på stan där vi passade på att spana in rean (jag gjorde att par fynd!!) innan vi sedan begav oss hem till Jenny & Benjamin för en afton af rang! De har precis köpt hus i ett supermysig område bara några metrotationer från city-center, det var första gången vi var på besök sedan de flyttade in och oj vad man blir sugen på att själv ha en trädgård att kunna bjuda hem vänner till!! Vi passade såklart på att grilla i det fina vädret och Benjamin briljerade minst sagt med sina barbecue-skills, det serverades helgrillad lycklig och hemgjorda kebabspett med en härlig sommarsallad och det skålades i champagne hela kvällen lång. Sommarkvällar med vännerna är de bästa!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *