Vi ska bli med bil…

Det får bli ett sent inlägg idag, jag slog mig precis ner framför datorn efter en intensiv dag som avlutades i Lund i sällskap av min fina vän Louise!

Dagen har nämligen, i sällskap av svärföräldrarna, ägnats åt att provköra bilar! Vi har beslutat oss för att införskaffa en bil och det är sannerligen mycket man ska tänka på inför ett sådant beslut eftersom man även ska tänka framåt i tiden på allt den ska rymma! Lyckligt nog har vi precis samma smak när det gäller bilar och BMW är väl det märket som står oss varmast om hjärtat och då framförallt X-modellerna, vi gillar X1:an och därför undrar jag om någon av er där ute har någon erfarenhet av bilen ifråga?

2 reaktioner på “Vi ska bli med bil…”

  • Diana Krumpacnik skriver:

    Hej, har en X1 diesel och är väldigt nöjd med bilen. Man sitter en bit upp o bilen är väldigt rymlig i baksätet i jämförelse med andra märken i den klassen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *