Dusty pink

Klockan har ännu inte slagit åtta och jag passar på att sitta här framför datorn en stund med en kopp kaffe innan min kära make får för sig att stiga upp, vi har verkligen tagit tillfälle i akt att sova ut under vår första semestervecka och nu äntligen vaknade jag av mig själv innan klockan ringde. Jag älskar ju att komma upp tidigt om morgonen men den senaste tiden har jag varit alldeles för trött och helt enkelt accepterat lite längre sovmorgnar.

Så här såg jag ut igår när jag mötte upp Louise för en tjejkväll i Lund! Jag klär jag mig allra helst bekvämt och gärna i löst sittande plagg under sommarmånaderna och den här nya toppen från Zara är precis ett sådant bekvämt plagg som kommer att användas flitigt både till byxor men även till shorts. Det har dessutom blivit en del nya sommarklänningar som ska invigas nu när vi reser till Sicilien, det ska bli så skönt att komma iväg och det jag ser allra mest fram emot är att ligga i skuggan under ett parasoll och läsa en bok!

Köp outfiten:

  • Topp, Zara
  • Brillor, Rayban
  • Väska, Louis Vuitton
  • Ring, Jane Koenig
  • Klocka, Daniel Wellington
  • Jeans, Zara
  • Pumps, ATP Atelier

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *