Vart finns den genuina italienska pizzan?

Ännu en gång måste jag erkänna att vi inte har haft någon vidare tur med matupplevelsen här i Italien, nu är vi visserligen bara några dagar in i vår resa så hoppet om att hitta den äkta italienska pizzan eller den genuint goda pastan finns såklart kvar!

Vår första destination är över huvudtaget inte någon överbelamrad turistort varför vi hade höga förhoppningar när vi härom kvällen slog oss ner på en pizzeria där vi inte ens på engelska kunde göra oss förstådda, men till vår stora besvikelse var det inte alls någon kulinarisk upplevelse. Igår sökte vi upp Realmonte’s absolut bästa restaurang på TripAdvisor och än en gång satt vi med spänning och väntade på vad som komma skulle men inte heller där var det någon wow-upplevelse.

Nåväl, vi letar vidare och skulle ni mot förmodan ligga inne med några restaurangtips på Sicilien får ni mer än gärna dela med er! Jag vill allra helst äta en riktigt god pasta och efteråt kunna förstå vad alla talar om när de lovordar det italienska köket!!

2 reaktioner på “Vart finns den genuina italienska pizzan?”

  • Sofia skriver:

    När visar på Sicilien. Så körde vi mycket på agriturismo, det var helt helt underbar mat på de ställen vi var, kör en sökning på det! Lycka till!! Kram

    • Thessan skriver:

      Det gör vi också, fick tips av en bloggläsare om ett ställe som vi nu bor på och det är heeeeelt fantastiskt! Maten här är outstanding så vi har äntligen fått testa på det riktiga italienska köket! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.