Lunchsallad

Hur god ser inte min sallad ut?? Vi försöker komma tillbaks till lite mer nyttigare matvanor nu efter en semester till bredden fylld av god mat och smaskigheter men det är svårt, har magen vant sig vid något så vill den gärna ha mer!

Idag vankas det bröllop i Köpenhamn, det är min fina vän Jenny som äntligen ska stå brud och jag är så otroligt glad för hennes skull. Det blir en enkel ceremoni med mottagning hemma i deras nyköpta hus med inte allt för många bröllopsgäster, jag har fått äran att agera lite fotograf så håll tummarna för att vädret är på vår sida för jag skulle aldrig förlåta mig själv om det inte blir några bra bilder. Nej, nu ska vi bara äta upp vår lunch sen är det dags att bege sig…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.