JAG VILL FLYTTA!!!!!

Kan det komma ut lite fler hus på marknaden snart?? Jag håller på att bli galen, jag har aldrig någonsin velat flytta så mycket som jag vill flytta nu och det håller på att knäcka mig!! Jag har NOLL motivation till att ro om lägenheten som vi bor i nu och det är ju så himla trist när man inte bryr sig om sitt boende, jag som normalt sett tycker att det är så roligt att planera med inredning och styla hemmet! Just nu vill jag bara sälja av rubbet och starta på ny kula…

Här ser ni ett par bilder från ett hus som vi var med och la bud på innan sommaren men som inte blev vårt, det låg i Limhamn och för en gång skull var det inget renoveringsobjekt vilket hade passat oss ypperligt (dock gillade jag inte alls stengolvet på första våningen men det hade jag fått kompromissa på) eftersom vi inte riktigt har kunskapen eller tiden till att renovera själva vilket blir lite problematiskt och framförallt dyrt då vi hade fått ta in en helentreprenad. Bilderna är lånade från Hemnet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.