Den nyttigare veckomenyn

Är ni några fler som kommit tillbaks från semestern än? Det är lite skrämmande hur snabbt man är tillbaks i sina gamla rutiner och plötsligt känns det som en evighet sedan man var bortrest och njöt av ledighet! Vi kickade igång vår första jobbvecka med att handla hem massor med råvaror till att laga nyttiga middagar, alla grönsaker köpte vi på Möllan som har en enorm marknad med frukt och grönt till betydligt bättre priser än i butik (kan varmt rekommendera er ett besök).

Ett enkelt sätt att göra middagarna lite nyttigare är att byta ut den traditionella potatisen/riset eller pastan mot ugnsrostad blomkål som är så otroligt gott och så himla enkelt att tillaga. En av måltiderna på förra veckans meny blev således hemgjorda köttbullar med ugnsrostad blomkål och gräddsås, ni finner receptet här (klick).

1 reaktion på “Den nyttigare veckomenyn”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.