En favorit i repris!

Vi fortsätter med våra ”nyttigare måltider”, sen ska jag inte sticka under stolen med att det blir en hel del utemat och annat snask emellan varven men just middagarna som vi tillagar och således även mina matlådor blir i sann LCHF-anda. Den här grekiska kycklinggrytan hör till en av mina absoluta favoriträtter som vi har fortsatt att tillaga efter att ha fått receptet i matkassen som vi periodvis beställt.

Jag som älskar oliver har dock kommit fram till att vi nästa gång måste ha TVÅ burkar i för jag hinner ju norpa åt mig säkerligen en tredjedel under tiden som vi lagar måltiden. Hur som helst, har ni ”mat-torka” borde ni testa den här maträtten som ni finner receptet till HÄR (klick).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.