by TL Sweden

Alla har säkert någon gång drömt om att starta ett eget företeg, inte minst jag och min bloggkollega Linda. Jag vet inte hur manga affärsidéer vi har delat med varandra, stora som små och någon gång i livet är drömmen att tillsammans kunna förverkliga någon utav dem.

Förhoppningsvis har vi redan nu en idé som vi, om inte en allt för lång framtid, kommer kunna gå vidare med. Under tiden som vi har utvecklat vårt projekt har vi insett att det är otroligt viktig att man redan i ett tidigt stadie tänker på hur man utåt sett vill förknippas eller kännas igen på marknaden. Av den anledningen började vi själva fundera på vilka värdeord och image vi skulle vilja bli förknippade med och dessa värdeord har sedan legat till grund för vår logotyp. Efter lite research på nätet hittade vi in till Logokompaniet’s hemsida som specialiserat sig på att ta fram logotypes till företag, vi fick genast en positiv känsla för företaget vilket resulterade i att vi ganska omgående la en beställning och fick således en profesionellt framtagen logotyp.

Vi blev otroligt positivt överraskade över hur snabbt vi fick vårt första utkast utifrån våra angivna önskemål. Trots att all kommunikation fördes via mejl blev resultatet helt i vår smak och vi ser verkligen fram emot att utveckla vårt projekt i samma anda som vår nu framtagna logotyp.

För er som precis som oss går i tankar om att starta företag/projekt eller rent av redan har ett företag men ingen logotyp kan vi varmt rekommendera er att anlita Logokompaniet som är väldigt serviceinriktade och otroligt snabba i sin hantering av uppdrag. Dessutom tyckte vi att de på ett bra sätt tog sig an våra önskemål och omvandlade dem till en logotyp som tydligt förmedlar den image som vi redan från början hade tänkt oss. En annan sak som vi gillar med deras arbetssätt är att de har ett fast pris som inkluderar hela 10 logotyputkast och dessutom obegränsat med ändringar för att säkerställa att man blir helt nöjd.

Detta är förhoppningsvis bara början på vårt kommande projekt och vi ser fram emot att berätta mer…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.