Klänningen jag helst bär till bröllop…

Bara sekunder efter att de här bilderna knäpptes av bokstavligt talat öppnade sig himlen och släppte ut världens skyfall, hur som helst fick jag trots det ihop några få outfitbilder….även om väderguden inte riktigt jobbade med mig.

Så här såg jag alltså ut under bröllopet i lördags och jag fullkomligt älskar min nya klänning, modellen är så klassiskt stilig och eftersom den är något pösig framtill finns det dessutom utrymme till en god middag. Att gå på bröllop är fantastiskt roligt men det kan också bli en väldans press när det kommer till rådande klädkod, jag gillar allra helst att bära knälång klänning och blir alltid lika glad när det inte är tvång på långklänning. Missförstå mig inte för jag tycker att det är superfint med långklänningar men användningstillfällena för en sådan modell är klart färre än en knälång variant och just av den anledningen väljer jag gärna att lägga pengarna på den kortare modellen.

2 reaktioner på “Klänningen jag helst bär till bröllop…”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.