Ett leende säger mer än tusen ord…

Men alltså det där leendet!! Man brukar säg att en bild säger mer än tusen ord och med lilla Benjamin säger det där leendet mer än ord kan beskriva, han är verkligen precis lika busig som det ser ut och det är helt fantastiskt hur mycket som händer på så kort tid! Jag minns det som igår när jag för första gången höll honom i min famn och bokstavligt talat smälte när jag såg honom! Nu, över ett år senare har han redan blivit en liten miniatyrmänniska som har en vilja av stål och som är totalt orädd för omvärlden! Det är så otroligt härligt att följa hans utveckling och jag ser så himla mycket fram emot när han börjar prata lite mer och man på riktigt kan lära känna personen bakom det charmiga leendet…

Vi har haft en jätte mysig heldag i Ramlösa hemma hos Lillebror med familj, en lördag precis i min smak och som jag kommer att leva på länge. Vi har grillat korv, hängt i lekparken och bara umgåtts. Givetvis kan jag inte låta bli att knäppa av lite bilder på min kära brorson när vi ses och att fotografera barn måste vara bland det mest tacksamma, där fångar man verkligen ögonblicken!

2 reaktioner på “Ett leende säger mer än tusen ord…”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.