Vi väntar barn…

För mindre än ett år sedan stod vi där, inuti ett kapell mitt ute i Sydafrikanska landsbygden och ingick äktenskap. Hela vårt bröllop var ett enda stort äventyr, ett äventyr som vi ville uppleva innan vi blev föräldrar och en dröm som gick i uppfyllelse inte bara en gång utan flera gånger om. Nu är vi dock redo för ett helt nytt äventyr…ett livslångt sådant som jag är så otroligt glad och tacksam över att få uppleva tillsammans med min älskade make. Han kommer att bli den bästa pappan jag någonsin hade kunnat drömma om och jag ser så otroligt mycket fram emot att lära känna den lilla bebisen som växer inuti min mage, det känns fullkomligt overkligt…

Ni ska tro att jag har tvekat många gånger innan jag till sist beslutade mig för att skriva det här inlägget! Jag har varit kluven till om jag har känt mig redo för att berätta för precis alla och givetvis finns det fortfarande en oro över att någonting ska gå snett men så här halvvägs in i graviditeten är det inte lika lätt att dölja och ni är ju redan ganska många som har hört av er och misstänkt att vi väntar tillökning så svaret är ja, ni hade rätt. ♥

10 reaktioner på “Vi väntar barn…”

 • Ingrid skriver:

  ❤ jätterolig tid ni har framför er! Är det halvvägs redan? Går fort!

  Var hör bloggläsare av sig och frågar? Jag ser aldrig några kommentarer.. Du har ju hintat lite om det vad gäller klädväg mm tycker ja. Så jag anade innan ni berättade. Grattis igen!

  • Thessan skriver:

   Ja tiden går väl snabbt egentligen, även om det känns som att tiden kryper fram för min del! <3 Ja, jag har fått flera mejl, samt en del kommentarer som jag valt att inte godkänna! Haha, ja det var väl kanske inte svårt att ana....men nu har jag i alla fall bekräftat!

 • Caroline skriver:

  Grattis! Det hade jag redan räknat ut! Så roligt för er, ni har det bästa att se fram emot.❤️❤️

 • Fia skriver:

  Det är verkligen fantastiskt härligt att läsa även om jag tittade och misstänkte det speciellt på inlägget med den fina blå klänningen från bröllopet! Så himla spännande, räknar jag rätt om det är i januari det är dags då? Stor kram!

  • Thessan skriver:

   Tack snälla! Ja det var tydligen många som tyckte att jag såg gravid ut på de där bilderna, även om jag själv tyckte att jag lyckats dölja det bra! Haha! Du har räknat alldeles rätt, vi väntar ett januaribarn… <3

 • Frida skriver:

  Wow!! STORT Grattis! Ni står inför ert livs bästa resa! <3 Att få barn kommer vara det bästa ni har gjort. Det är magiskt, skitjobbigt och alldeles underbart 😉 En riktig bergochdalbana som uppvägs av alla fantastiska ögonblick och en kärlek som är obeskrivlig!

  • Thessan skriver:

   Tack snälla. Ja jag kan föreställa mig det….nu vill man bara att tiden ska gå så att vi får träffa den lille bebisen snart! 🙂

 • Louise skriver:

  Stort grattis till er, ni har något fantastiskt framför er

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.